Cotiujenii Mari – Baştina noastră

iulie 25, 2011

Satul Cotiujenii Mari este una din cele patru comunităţi din republică, selectate pentru implimentarea proiectului “Tinerii in Centru”

Filed under: Evenimente, Informaţii — levit @ 10:23 pm

Reprezentanţii Centrului „Pro Comunitate” din capitala republicii, împreuna cu echipa de formatori din Chişinău şi din Olanda, au fost în vizită la liceul teoretic din Cotiujenii Marii. Oaspeţii au discutat cu tinerii lideri din localitate în privinţa continuării proiectului “Tinerii în Centru”, prima etapă a căruia va finisa către 31 martie curent. Acum doi ani, asociaţia obştească „Pro Comunitate”, în parteneriat cu Centrul Kontakt der Kontinenten din Olanda, fiind finanţaţi în cadrul Programului MARTA al Ministerului Afacerilor Externe din Olanda, au demarat şi la Cotiujenii Mari proiectul “Tinerii in Centru”. Potrivit organizatorilor, proiectul are drept scop dezvoltarea capacitatilor de autoorganizare, comunicare, dirijare a tinerilor la dezvoltarea suportului durabil prin creşterea gradului de constientizare. În cadrul activităţilor desfăşurate pentru realizarea obiectivelor propuse sunt implicaţi toti tinerii din comunitate, inclusiv 30 copii având statut de formatori. De altfel, satul Cotiujenii Mari este una din cele patru comunităţi din republică, selectate pentru implimentarea proiectului. Din raionul Şoldăneşti, în această activitate mai sunt antrenaţi şi elevii din satul Vadul Raşcov. Tinerii din comunităţi au fost implicaţi în activităţi, care au contribuit la formarea liderilor de tineret care vor dezvoltarea abilităţilor tinerilor de a organiza si desfăşura activităţi de tineret în concordanţă cu nevoile acestora. Misiunea organizaţiei este consolidarea societăţii civile din Moldova prin încurajarea şi susţinerea iniţiativelor de dezvoltare comunitară.

Sursa: http://www.impulstv.com/stiri/viewvideo/504/stiri/tinerii-in-centru#ixzz1T9sTGytG

3 comentarii »

  1. TRAIASCA ROMANIA MARE IN VECHILE HOTARE DIN ANUL 1918 !

    Comentariu de =ILEANA= — august 29, 2011 @ 7:53 am

  2. Bun articol, imi place acest blog. Un pic off-topic: va supun atentiei site-ul FILME1.NET – un site gratuit de filme online subtitrate in limba romana, fara reclame (!), rapid si foarte bun. Eventual, poate va intereseaza si un schimb de linkuri. Va multumesc anticipat!

    Comentariu de Filme online subtitrate in limba romana — septembrie 22, 2011 @ 2:31 pm

  3. E foarte interesant cine a deschis acest blog? Bravo autorului.

    Comentariu de adina — noiembrie 12, 2011 @ 9:13 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: